Belgisiz

Ne kadar daha sabredeceğini ruhun bile şüphe içinde beklerken, senin gelgitlerini anlayacağını sandığın insanları aramakla zaman kaybettin hep.
Aşk, arkadaşlık, sevgili, eş, mantık...

Hangisini seçersen seç muhakkak bir bedeli olacaktır yalnızlaşmak yolunda. Yıllarca bedeli olmayan şeylerin hayalini kurması için insanları kandırdılar. Kadın ya da erkek fark etmez, bir şekilde olmayacak dualara ve duygulara amin dediğimizden beri durum böyle.
Bedeli olmayan şeyleri aradığımız her gün, bedeli ağır olan duyguların yüküyle kamburlaştık. Fiziksel bir değişimden bahsetmiyorum. Ruhun kamburlaşması nedir bilir misin?
Çevrende ki herkes sıkıntıların olmadan şen şakrak, hayatı deli dolu yaşadığını düşündü mü ortak ağızdan? ya da '' seninde tuzun kuru hiç bir şeyi kafaya takmıyorsun'' diye sana takılanlar oldu mu?
Bütün çevrendeki insanlar hep bir ağızdan anlaşmışcasına, senin mutluluklarına şaka yollu diken batırıyorsa ruhun kamburlaşmıştır işte.
Sevsen bir türlü sevmesen bir türlü. Taksan bir türlü takmasan bir türlü.
Bedeli olmayan duyguları aradığından beri durum bu...

Konuk Yazar : Fırat Onur Altay

Yorumlar

  1. Adsız14.6.14

    Entresan bir yazı olmuş.

    - Hangisini seçersen seç muhakkak bir bedeli olacaktır yalnızlaşmak yolunda...-

    Gerçek şu ki İnsan zaten yalnızdır ve kimse zaten olduğu şey için bedel ödemez. Eğer burda yalnızlıktan kastedilen "tekbaşı" na olmaksa bu da farklı bir konu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

🔺 YUKARI ÇIK 🔺